Вуковић: О имовини се не преговара; Документ непоправљив

Г.С.
Foto: РТРС

БАЊАЛУКА - Замјеник предсједника ПДП-а Ненад Вуковић рекао је да ова странка сматра да је изјава о заштити имовине Републике Српске непоправљив документ и да се зато нису одазвали позиву на састанак у Бањалуци.

- ПДП стоји на линији да се о имовини не преговара, али не желимо да се преко тог питања уводи још 10 додатних питања - рекао је Вуковић на конференцији за новинаре у Бањалуци. 

Подсјећамо, представници парламентарних странака потписали су данас у Бањалуци изјаву о заштити имовине, односно план дјеловања органа у Републици Српској и представника Српске у заједничким институцијама БиХ. 

Изјава је потписана на састанку у Бањалуци којем су присуствовали предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Ненад Стевандић, премијер Радован Вишковић, министри и представници Српске у заједничким институцијама.

На састанку су били и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, НПС-а Дарко Бањац, ДНС-а Ненад Нешић, СПС-а Горан Селак и НДП-а Бојан Шапурић.

Састанку се нису одазвали представници СДС-а, ПДП-а и Листе за правду и ред, преноси РТРС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана