Вукомановић за „Глас Српске": Слиједи борба за здрав разум у НСРС

Ведрана Кулага Симић
Foto: Фејсбук

БАЊАЛУКА - Пред нама су четири дуге године борбе против интереса власти који често нису у интересу грађана као и борбе, прије свега, за здрав разум у републичком парламенту.

Поручила је то за „Глас Српске" Тања Вукомановић, кадар ПДП-а, која сутра у републичком парламенту полаже свечану заклетву и постаје посланик 11. сазива Народне скупштине Српске. 

Вукомановићева је рођена 1992. године, а након рада у медијима ангажована је као савјетница градоначелника Бањалуке. 

Говорећи о сутрашњој сједници и очекивањима од новог скупштинског сазива, не вјерује да ће бити великих промјена јер исте странке имају већину. 

"Нажалост, многе одлуке ће се и даље усвајати по наредби једног човјека, зато је јако важно да у парламент уђу посланици опозиције и да се боримо да грађани барем могу да чују и другу страну. Биће то четири дуге године борбе против интереса власти који често нису у интересу грађана и борбе, прије свега, за здрав разум у парламенту" истакла је Вукомановићева.  

Оно што је позитивно у овом саставу јесте, казала је, да у НСРС улази много нових, младих лица, који ће сигурно да донесу нешто ново.

"Још једна позитивна ствар, уз то је, да су грађани казнили прелетаче, надам се да ће неки посланици извући поуку, кажем, надам се. Када је у питању мој рад, циљ ми је да покажем да политика није прљав посао и да се са њом може часно и поштено бавити као и да Народна скупштина није ријалити. Трудићу се да дајем конструктивне критике, имам аргументоване расправе и увијек будем глас народа" закључила је Вукомановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана