Вукановић тражио хапшење Десингерице и забрану Евровизије

ГС
Вукановић тражио хапшење Десингерице и забрану Евровизије

БАЊАЛУКА - Сједнице Народне скупштине Републике Српске одавно су позорница за хит изјаве, а овај пут доминирао је посланик листе За правду и ред Небојша Вукановић.

Вукан је причу почео говорећи о кршења права дјеце у друштву, о обрачуну разведених родитеља преко дјеце, а онда је дошао до контаминације младих и дјеце путем медија.

Као најгоре могуће примјере навео је музичара Десингерицу, али и Евровизију.

-Има ли РТРС уопште образовни програм намијењен дјеци и младима? Ја, када сам био мали, само сам чекао када ће се чути онај „Опстанак“, да видите оне жирафе како ударају ногама. И данас је та шпица популарна. Више сам научио кроз те емисије о историји, биологији и о природи него што сам научио у школи. Шта данас гледају? Долази неки лудак и лупа дјецу ’вако у главу и то је хит! Десингерица дошао, скине папучу и удара их у главу. А, они веселици ааааа, удри! То треба, људи, ухапсити. То треба забранити. То су трауме! Шта дијете зна од 15 година? Удара једнога, хоћу и ја тамо. И хит у региону, милион прегледа неки лудак. Доводите га ту. То је шизоференија, људи – говорио је Вукановић док је листовима папира ударао по микрофону, као Десингерица публику папучом по глави, преноси Српскаинфо.

“Содома и Гомора”

А онда је прешао на Евровизију, замјерећи Јавном РТВ сервису што преноси „то лудило“.

-Содома и Гомора! Оно треба забранити. Све могуће врсте девијација трују ову дјецу. Девет сати ја гледао, прескочио, преп’о се! Оволики ђавољи рогови, оволике зубе ставила. Не знаш је ли мушко или женско. И то гледају дјеца у девет сати. Болест, људи! Уништисмо омладину тим „образовним“ садржајем који се емитује – убијеђен је Вукановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана