Вукановић: Максимално ћемо се трудити да Црнадак буде кандидат ПДП-а

ГС
Вукановић: Максимално ћемо се трудити да Црнадак буде кандидат ПДП-а

"Драшко Станивуковић је кандидат СНСД и максимално ћемо се трудити да помогнемо да Игор Црнадак буде кандидат испред ПДП", поручио је лидер листе За правду и ред, Небојша Вукановић, коментаришући предстојећу предизборну трку у Бањалуци.

Вукановић је коментарисао изјаву Станивуковића за БНТВ, који је рекао да је спреман прећи преко бројних увреда и напада, и сјести за сто и са Вукановићем.

Вукановић је за портал Дешавања у Бијељини негирао било какву могућност договора са Станивуковићем.

– Прије бих сјео за сто са Зеленским него са Драшком Станивуковићем. И онда сам вам све рекао. Не постоји ни теоретска шанса. Ви знате да смо ми врло принципијелни, искључиви, а он каже да искључивост није добра. Мисли да је добра искључивост кад су у питању папци и издајници. Дакле, не постоји никаква, ни теоретска шанса – закључио је Вукановић.

У случају да Станивуковић ипак буде кандидат ПДП за градоначелника, Вукановић поручује да ће га “уништити тотално, без имало увијања, без милости и ичега”.

- Јер такви људи, попут Чавића, њега, Стевандића, Обрена Петровића, јесу највеће зло политичке сцене Републике Српске. Тако да он нема с нама нигдје никакав контакт. Неће нам се приближити било кад, било кад, јер не долази у обзир – истакао је Вукановић.

Ако почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић и актуелни лидер поменуте странке Бранислав Бореновић подрже Драшка Станивуковића, тврди Вукановић, то ће оставити несагледиве посљедице и то би искључило сваку могућу сарадњу његове листе са ПДП-ом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана