Вукановић дао ултиматум ПДП-у да се ограде од Станивуковића или ће сносити посљедице

Срна
Вукановић дао ултиматум ПДП-у да се ограде од Станивуковића или ће сносити посљедице

ТРЕБИЊЕ - Лидер Листе за правду и ред у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић поставио је ултиматум ПДП-у да ће сносити посљедице уколико се не ограде од, како је навео, свог подмуклог пулена Драшка Станивуковића и његове "видео-подвале".

Вукановић је написао на блогу да се нико из ПДП-а, од Бранислава Бореновића до осталих функционера, није огласио нити осудио Станивуковићеву нискост и подлост, те им је дао рок да поноћи да се ограде од њега.

-Ко буде ћутао и не буде се дистанцирао од њега (Станивуковића) до понедјељка (данас) у поноћ, сносиће посљедице и бити у истом кошу, а прва нека се за канонаду припреми Мирна Савић Бањац, десна рука подмуклог сплеткароша, скромна подвижница и тројеручица која граби три плате, у Народној скупштини, Музичкој школи и граду Бањалуци - навео је Вукановић.

Вукановић је овај ултиматум поставио ПДП-у након што је Станивуковић објавио да је “намамио” Вукановића са лажног профила, преко кога му је послао фотографију на којој Станивуковић стоји у близини виле Владе Српске на Јахорини.

Од те фотографије Вукановић је написао текст у којем је прозвао Станивуковића, тврдећи да је то још један доказ његове сарадње са лидером СНСД-а Милорадом Додиком.

Вукановић је текст саставио на основу фотографије и објавио га на свом блогу, а неколико дана послије реаговао је Станивуковић  који је у седмомитнутном видеу откуд Вукановићу информације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана