Вучић захвалио Додику за подршку у Сребреници

ГС
Вучић захвалио Додику за подршку у Сребреници

СРЕБРЕНИЦА - Милош Вучић, који ће бити заједнички српски кандидат за начелника општине Сребреница на локалним изборима у октобру, захвалио је данас предсједнику Републике Српске Милораду Додику јер је допринио постизању договора око заједничког српског кандидата у овој локалној заједници.

Вучић је данашњи састанак, који је одржан у Сребреници, а којем је присуствовао и Додик, оцијенио као састанак са високим степеном политичке одговорности.

Он је захвалио и тренутном начелнику Сребренице Младену Грујичићу који је исказао несебичну подршку.

- Ту се види његова политичка одговорност. Поред свих анимозитета који су неминовни на локалном нивоу успјели смо да постигнемо договор, рекао је Вучић.

Начелник Сребренице Младен Грујичић рекао је да се све може кад се Срби сложе.

- Ми ћемо ову побједу извојевати веома лако, уз поштовање принципа и што је најважније, одржати повјерење међу нама, рекао је Грујичић и додао да је то могуће само уз поштовање договора и прије и послије избора.

- Учинићу све да одржим до сада изграђено јединство и вјерујем да ови људи који су били у мом тиму имају повјерења, рекао је Грујичић.

Он је истакао да је веома битно да Сребреница има српског начелника како би се наставио континуитет развоја.

- Најбитније је да Сребреница створи услове за опстанак свих њених грађана, а то је могуће само уз инвестиције које уђу и остану у Сребреници, а не као што се дешавало прије 2016. године када су милијарде стизале у Сребреницу, а ништа није урађено, поручио је Грујичић.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик одржао је данас у Сребреници састанак са представницима политичких партија из Српске које подржавају заједничког српског кандидата за начелника ове општине Милоша Вучића на предстојећим локалним изборима.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана