Вучић се захвалио грађанима Српске и Додику за подршку

Срна
Вучић се захвалио грађанима Српске и Додику за подршку

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић захвалио је данас предсједнику Републике Српске Милораду Додику и Србима у Српској за подршку коју су пружили Србији и сународницима на Косову и Метохији.

Вучић се, након састанка са Његовом светошћу патријархом српским Порфиријем захвалио и на патријарховим ријечима утијехе и молитвама подршке и помоћи Србима на Космету.

Он је најавио да ће се данас и наредних дана оглашавати о свим предстојећим догађајима, те Србима на Космету поручио да ће Србија увијек бити уз њих.

"Многи су мислили да је то нека политичка парола. Није! Нема предаје! Браћо и сестре, Србија је уз вас! Хвала вам и хвала Вама Ваша светости", рекао Вучић, на заједничкој конференции за новинаре у згради Патријаршије у Београду.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да су Република Српска и њен народ уз предсједника Србије Александра Вучића и уз људе на Косову и Метохији.

Додик је истакао да у Републици Српској будно прате начин и ароганцију којом странци покушавају да мотивишу премијера привремених институција у Приштини Аљбина Куртија и остале да би на насилан начин ударили на оправдане захтјеве и на саме Србе на Косову.

Полиција самопроглашеног Косова јуче је онемогућила српском патријарху да посјети Пећку патријаршију уочи Божића.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана