Вучић: Америчка амбасада ће сутра добити питање на које неће имати одговор

Танјуг
Вучић: Америчка амбасада ће сутра добити питање на које неће имати одговор

БЕОГРАД - Предсједник Србије Александар Вучић поручио је вечерас да ће америчка амбасада у Сарајеву сутра добити одговор на своје раније критике везане за недавно одржани Свесрпски сабор у Београду.

"Америчка амбасада у Сарајеву је рекла своје. Сутра ће добити одговор. Први пут ћу као председник Србије да им поставим питања, а верујте ми, одговор неће имати, иако се тиче баш Дејтонског споразума", навео је Вућић на свом Инстаграм профилу.

Он је додао да ће дан бити занимљив.

"Проблем је у томе што они нису навикли да постоје независне и суверене земље, као ни лидери који не желе да се додворавају њима, већ да бране интересе сопственог народа. Биће занимљив дан, а мало ми је фалило да помислим да су довољно паметни у @усембассyбих да не коментаришу Сабор и да се не срамоте. Овако, следи одговор. Постоји једна мала земља на брдовитом Балкану...", истакао је српски предсједник, преноси Танјуг.

Поред текста, на профилу председника Србије окачен је и текст са насловом "Амбасада САД у БиХ: Закључци Свесрпског сабора су напад на Дејтонски мировни споразум".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана