Врховац: Створена погрешна перцепција да има радника ИРБ-а који не долазе на посао

Срна
Врховац: Створена погрешна перцепција да има радника ИРБ-а који не долазе на посао

БАЊАЛУКА - Вршилац дужности директора Инвестиционо-развојне банке (ИРБ) Републике Српске Дражен Врховац изјавио је Срни да је у јавности створена погрешна перцепција да у овој институцији има запослених који не долазе на посао а примају плату, јер је од пожара који је захватио зграду банке дио радника распоређен на рад од куће.

-Пожар се десио 1. маја, а од 11. маја је на снази одлука о радном распореду радника усљед ванредних околности узрокованих пожаром. Други и трећи спрат је оштећен у пожару и ту нисмо могли да користимо службене просторије, већ само дио четвртог спрата у који физички нису могли да стану сви радници -  навео је Врховац.

Он је појаснио да је радни процес организован на начин да је дио радника долазио у зграду или су долазили у смјенама, док је већи дио радника радио од куће посредством линка који је повезан са системом ИРБ-а.

-Сви су били у радном процесу и одговорно тврдим да не стоје наведене тврдње да радници ИРБ-а не долазе на посао - истакао је Врховац.

Он је нагласио да су сви планови ове банке испуњени, чак и премашени, те је захвалио радницима што су оваквим околностима успјели да реализују све оно што је тражила Влада Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана