Возач BMW-a побјегао након удеса, оставио шест повријеђених миграната

Срна
Возач BMW-a побјегао након удеса, оставио шест повријеђених миграната

ПУЛА - Аутомобил “BMW” италијанских регистарских ознака слетио је са пута из правца Бузета према Пожанама, а возач је побјегао и у колима оставио шест повријеђених миграната, од којих двоје ђеце.

Кола су због неприлагођене брзине слетјела са пута, неколико се пута преврнула и зауставила ударом у дрво, а возач је побјегао.

До незгоде је дошло синоћ пола сата прије поноћи. Након што је изазвао удес, возач је побјегао, а у аутомобилу је оставио шест повријеђених особа.

Утврђено је да је ријеч о двоје малољетних и четири пунољетна држављанина Турске који на подручју Хрватске и Шенгена бораве незаконито. Превезени су у ријечку болницу, а тежина њихових повреда још није позната.

У близини мјеста незгоде био је полицијски службеник који је неколико минута прије удеса уочио два возила која су се удаљила у смјеру бившег граничног пријелаза Пожане. Једно од возила био је “бе-ем-ве” који се преврнуо, а друго је возило наставило вожњу према Словенији.

О овоме је обавијештена словеначка полиција због сумње да се у возилу налазе особе које су учествовале у противправним радњама па су заустављени у Словенији.

Полиција и даље трага за возачем “бе-ем-веа”, преноси “Глас Истре”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана