Влада Српске: Имамо сазнања да ће лажне сајтове представљати као владине

Срна
Влада Српске: Имамо сазнања да ће лажне сајтове представљати као владине

БАЊАЛУКА - Влада Републике Српске саопштила је да је једини званичан сајт Владе www.vladars.rs као и да су интернет адресе запослених и владиних служби доступни на домену .рс.

-Такође, користимо прилику да јавност упознамо да сајт www.vladarepublikesrpske.rs није званичан сајт Владе Републике Српске који је од јуче видљив након званичног обавјештења Владе Републике Српске о преласку на домен .рс -  наведено је у саопштењу.

Из Владе су истакли да имају сазнања да ће у наредним данима бити видљиви и представљени лажни сајтови са доменом .рс као сајтови Владе Републике Српске.

-Из тих разлога истичемо да је само сајт њњњ.владарс.рс званичан сајт, интернет адреса Владе Републике Српске, а све остале представљају злоупотребу дигиталног индентитета Владе Републике Српске - наведено је у саопштењу.

Из Владе су напоменули да су сви подаци Владе Републике Српске са странице прије блокаде сачувани и доступни грађанима и јавности на новој интернет адреси Владе Републике Српске, а то је www.vladars.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана