Вишковић: Указано повјерење грађана Србије резултат одговорне политике

Срна
Вишковић: Указано повјерење грађана Србије резултат одговорне политике

БАНЈАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је предсједнику Србије Александру Вучићу и предсједнику Српске напредне странке /СНС/ Милошу Вучевићу побједу листе „Александар Вучић - Србија сутра“ на локалним изборима, наглашавајући да је указано повјерење грађана резултат вођења одговорне политике и напретка Србије у претходном периоду у свим областима.

Вишковић је изразио увјерење да ће побједа ове листе на локалним изборима још више допринијети јачању братских веза Републике Српске и Србије, те дати замах даљем унапређењу свеукупне сарадње, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

“У име Владе Републике Српске и у своје име честитам вам велику побједу на локалним изборима са жељом да Србија настави да се развија и напредује на добробит свих њених грађана”, навео је Вишковић у честитки.

У Србији су јуче одржани локални избори за одборнике у Скупштине града Београда, као и у још 14 градова и 74 општине и градске општине.

Представници листе окупљене око СНС-а саопштили су да је ова коалиција освојила већину у свим градовима Србија, осим у четири општине, гђе су побиједиле мањинске листе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана