Вишковић: Рамо Исак опет себи даје за право да износи непримјерене изјаве

ГС
Вишковић: Рамо Исак опет себи даје за право да износи непримјерене изјаве

БАЊАЛУКА - Још једном је себи дао за право да износи непримјерене изјаве, које су изашле из оквира свих његових надлежности, рекао је ово премијер Републике Српске Радован Вишковић коментаришући срамне изјаве Раме Исака.

- Рамо Исак поново је одлучио да својим непромишљеним изјавама забавља, прије свега, грађане ФБиХ, ако га и они више схватају озбиљно. Још једном је себи дао за право да износи непримјерене изјаве, које су изашле из оквира свих његових надлежности. Игноришући чињеницу да није министар унутрашњих послова Републике Српске, нејасно је одакле црпи овлаштења за било чије хапшење. Очигледно је да су ове пријетње неосноване и неозбиљне, али се мора нагласити да такви напади и изјаве све чешће долазе из Федерације. Жао ми је што се оваквим особама уопште пружа медијски простор, с обзиром на недостатак разумијевања њихове улоге, и сматрам да се са тим треба позабавити управо Рамо Исак - истакао је Вишковић, те додао:

- Такође, њему и свима осталим желим да поручим да Република Српска и њене институције неће одступити ни милиметар у борби за своју имовину, без обзира на притиске. Предсједник Додик штити Републику Српску и њену имовину и сигурно га нико неће хапсити зато што ради свој посао, за који га је народ изабрао - рекао је Вишковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана