Вишковић: Представници Српске брзо дјеловали у корист грађана

СРНА
Вишковић: Представници Српске брзо дјеловали у корист грађана

БАЊАЛУКА - Премијер Републике Српске Радован Вишковић рекао је да Влада неће дозволити да цијена електричне енергије буде повећана и да ће искористити све механизме да остане најјефтинија у региону, као и до сада.

Вишковић је нагласио да су представници Српске брзо дјеловали након одлуке Уставног суда и донијели одлуку како електрична енергија не би поскупила за грађане, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

На данашњем састанку, који је организовао Вишковић, а којем су присуствовали предсједник Републике Милорад Додик, министри Петар Ђокић и Милош Букејловић, директор "Електропривреде" Лука Петровић, те представници Регулаторне комисије за енергетику, закључено је да одлука Уставног суда неће довести до повећања цијена електричне енергије за потрошаче у Републици Српској.

На састанку је усаглашено да ће Регулаторна комисија за енергетику донијети рјешење којим ће се прилагодити одлуци Уставног суда о тарифама за обрачун електричне енергије, а у оквиру тарифних група неће постојати подгрупе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана