Вишковић: Брига о борцима међу најважнијим приоритетима

Срна
Вишковић: Брига о борцима међу најважнијим приоритетима

БАЊАЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске /БОРС/ Радану Остојићу и свим члановима БОРС-а, поводом крсне славе - Митровдана, истакавши да је брига о борцима и њиховим породицама међу најважнијим приоритетима.

"Обиљежавање крсне славе је прилика да се са захвалношћу сјетимо и одамо почаст свим нашим борцима, који су положили животе за слободу Републике Српске и њеног народа", истакао је Вишковић у честитки.

Он је нагласио да су улога и значај коју су борци имали у одбрани Републике Српске немјерљиви и да ће брига о њима и њиховим породицама увијек бити међу најважнијим приоритетима у раду Владе Републике Српске и њених институција.

Премијер Српске је истакао да ће Влада у партнерском односу са Борачком организацијом наставити да предано ради на заштити права и унапређењу положаја и материјалног стандарда породица погинулих бораца, ратних војних инвалида и демобилисаних бораца.

"У име Владе Републике Српске и у своје име, упућујем Вам срдачне честитке поводом обиљежавања Митровдана - крсне славе Борачке организације Републике Српске", навео је Вишковић.

У свим општинама и градовима Српске данас се обиљежава крсна слава БОРС-а - Митровдан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана