Више од хиљаду људи испратило на вјечни починак брутално убијену Низаму

Г.С.
Више од хиљаду људи испратило на вјечни починак брутално убијену Низаму

ГРАДАЧАЦ - Ријека људи данас је посљедњи пут испратила и одала почаст Низами Хећимовић, коју је у петак свирепо убио невјенчани супруг Нермин Сулејмановић у Градачцу.

Бројна родбина, пријатељи и грађани су тијело страдале пренијели од њене родне  куће до џамије у Мионици код Градачца, гдје су клањали намаз страдалој дјевојци, након чега је укопана.

На сахрани су се окупиле хиљаде људи, који су дошли изјавити саучешће породици и по посљедњи пут испратити трагично страдалу Низаму.

Двориште џамије је мало да прими све оне који су дошли да одају посљедњи поздрав Низами.

– Шејтан, зло. То је он. Да тако убије дјевојку која мрава згазила није. Треба увести принудни рад, одузети им интернет. Не знам шта друго да кажем – рекао је за један од мјештана у полушапату током мимохода.

Подсјећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невјенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио своју супругу испред викендице у мјесту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова кћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видјети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дијете.

Након што је претукао и убио своју невјенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

Иако је Низама пријавила насиље, на врата јој дошао убица лично које је затим наставио свој крвави поход.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана