Видовић: Приоритет - бољи стандард грађана уз стабилност јавних финансија

Срна
Видовић: Приоритет - бољи стандард грађана уз стабилност јавних финансија

БАЊАЛУКА - Министар финансија Републике Српске Зора Видовић и министар финансија Црне Горе Александар Дамјановић разговарали су данас у Бањалуци о актуелним регионалним економским и политичким темама, те кључним изазовима и активностима у области Финансија.

Анализирајући рад министарстава Финансија Републике Српске и Црне Горе, уз уважавање актуелне макроекономске ситуације, као приоритет у раду ресора финансија наглашени су - бољи стандард грађана уз дугорочну одрживост и стабилност јавних финансија.

Посјета министра Дамјановића Бањалуци поводом обиљежавања Дана Републике Српске, била је уједно и прилика да се размијене ставови о темама од заједничког интереса и потенцијали за јачање економске и развојне сарадње двије државе, саопштено је из Министарства финансија Републике Српске.

Разговарајући о могућностима унапређења билатералне сарадње Републике Српске и Црне Горе, Видовићева и Дамјановић су изразили задовољство међусобним економским односом и дијалогом, те указали на заједнички интерес за додатном размјеном искустава и добрих пракси који би резултирали јачањем привредне сарадње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана