Уз највећи број гласова од свих кандидаткиња у БиХ, Сњежана Новаковић Бурсаћ ипак неће у парламент

ГС
Уз највећи број гласова од свих кандидаткиња у БиХ, Сњежана Новаковић Бурсаћ ипак неће у парламент

Уз остварени резултат од 25.554 гласова, кандидаткиња СНСД-а Сњежана Новаковић Бурсаћ је освојила највећи број гласова од свих осталих кандидаткиња, из оба ентитета, за Представнички дом ПСБиХ.

Она се међутим, неће наћи у клупама Парламента БиХ. Ипак, без обзира на ту чињеницу, Новаковић Бурсаћ каже да је јако задовољна повјерењем које је уживала код народа и резултатом који је "прекрасан".

"Број око 25.500 настао је на реалној основи. За мене је гласала огромна мрежа људи из различитих средина којима се свидио мој начин рада из протеклог мандата и кампање коју сам водила. Немам чега да се стидим и заиста остварен је један прекрасан резултат", казала је.

Што се тиче будућих планова, каже да није ништа планирано нити договарано док се не комплетирају резултати за предсједника Републике Српске јер је странка у политичком смислу на првом мјесту, па тек онда планови и амбиције које неки појединац може остварити.

Истиче да није запоставила своју каријеру као медицински радник, те да као таква увијек има нешто да ради и да "доврши планове и пројекте" који су започети.

Њена колегица из ПДП-а, кандидаткиња Мира Пекић ће преко компензацијске листе ипак бити у Парламентарној скупштини БиХ са освојених - 4.424 гласа, преноси Кликс.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана