Унчанин: Бањалуци потребан брз развој, а не политичка неизвјесност

Г.С.
Унчанин: Бањалуци потребан брз развој, а не политичка неизвјесност

БАЊАЛУКА - Бањалуци је потребан брз и планиран развој, а не политичка неизвјесност, оцијенио је портпарол Социјалистичке партије Српске /СПС/ Милан Унчанин.


"С обзиром на то да је до локалних избора остало мање од годину дана, политичким субјектима би било боље да промовишу своје политичке програме и да константно разговарају са грађанима, умјесто свакодневних исхитрених и неозбиљних препуцавања. Неким политичарима очигледно недостаје мудрости и зрелости", рекао је Унчанин.

Он је тренутну ситуацију у Републици Српској оцијенио као веома изазовну и нагласио потребу за формирањем политичког јединства.

"СПС је више пута позивао на саборност свих партија како бисмо заједно стали у одбрану надлежности Републике Српске", нагласио је Унчанин.

Према његовим ријечима, исто тако и не мање важно, потребно је јединство и ради побољшавања социјално - економског статуса грађана.

"Потребно је јединство како бисмо смањили цијене основних и најважнијих животних намирница и помогли грађанима у овом и политички и економски изазовном времену", истакао је Унчанин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана