Ухапшена дјевојка (22) у Сарајеву: Сумња се да је помагала убицама Ранка Ескобара

ГС
Ухапшена дјевојка (22) у Сарајеву: Сумња се да је помагала убицама Ранка Ескобара

САРАЈЕВО - Сарајевска полиција ухапсила је вечерас двадесетдвогодишњу А.Ш. за којом је раписана међународна потјерница због убиства Р.Р. у Београду, саопштено је из кантоналног Министарства унутрашњих послова.

"Телеграф" наводи да је ријеч о Ранку Радошевићу званом Ескобар, који је убијен на бензинској пумпи, а према наводима медија А.Ш. је помагала убицама, који су већ ухапшени у Србији.

Дјевојка је ухапшена на подручју сарајевске општине Центар и предата у Јединицу за задржавање лица лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево. Акција је изведена у сарадњи с Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске и Полицијом Брчко дистрикта.

Међународна потјерница за ухапшеном расписана је 9. марта. Ранко Радошевић (54) звани Ескобар из Никшића убијен је у четвртак око 11 сати на пумпи у Рушњу, са чак 7 хитаца из пиштоља.

Виши суд у Београду одредио је до 30 дана притвора Стефану З. (28) из Лебана и Луки В. (35) из Краљева, осумњиченим за тешко убиство Ранка Радошевића.

- Притвор им је одређен да не би утицали на свједоке, да не би поновили кривично дјело у кратком временском периоду и због узнемирења јавности - потврђено је Танјугу у том суду.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана