Ухапшен због пријетњи Нешићу и Вулићевој, они тврде да је ријеч о подвали

Срна
Ухапшен због пријетњи Нешићу и Вулићевој, они тврде да је ријеч о подвали

САРАЈЕВО - Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић одбацила је било какву сумњу и могућност да Владимир Станимировић има било какве везе са пријетњама упућеним њој.

"Неко са ким проводим највише времена, неко са ким сам одрасла не може ме угрожавати, нити пријетити ми. Владимир Станимировић је посљедња особа на свијету која би тако нешто помислила, а не учинила", истакла је Вулићева.

Она је нагласила у изјави за Срну да може да претпостави да су креатори ове бруталне подвале Владимиру Станимировићу они који јуришају на његову позицију већ двије године и пријављују га за све и свашта безбједносним агенцијама.

"То су они којима ништа није свето и који су за позицију и лични интерес на све спремни па и да лажно пријаве човјека који нема апсолутно никакве везе са пријетњама упућеним мени. Ово је срамно шта се ради и како се поиграва са људским животима", нагласила је Вулићева.

Она је изразила увјерење да ће Тужилаштво БиХ доћи до стварних креатора ове монстуозности која прелази све људске границе.

"Душебрижни новинари, будите бар мало професионални. Није ово први пут да људе разапињете и њихове породице, а касније се не удостојите да напишете ни `извините`. Подвлачим још једном, Владимир Станимировић није пријетио ни мени, ни министру безбједности у Савјету министара Ненаду Нешићу. Вријеме ће показати праву истину.

Ове умишљене, усијане и безобзирне главе које се поигравају људским судбинама на најбизарнији начин разним подвалама и манипулацијама подсјећам да нико своју срећу изградио није на туђој несрећи. Нека вам је на част ова прљава игра животом мог пријатеља Владимира, а сигурна сам да није прва, бестидници", поручила је Вулићева.

Ненад Нешић је изјавио за медије да је Станимировића видио само једном у животу и да не зна да му је он пријетио.

Подсјећамо, директор Централне хармонизацијске јединице Министарства финансија и трезора у Савјету министара Владимир Станимировић (38) лишен је слободе због постојања основане сумње да је починио кривично дјело угрожавање безбједности, односно пријетњи упућених министру безбједности у Савјету министара и посланику у Парламентарној скупштини БиХ, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

У саопштењу се наводи да ће, након што буде предат Тужилаштву и испитан, поступајући тужилац предузети даље мјере у складу са законом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана