Осумњичени за убиство црногорског Ескобара ухапшен у Бијељини

ГС
Осумњичени за убиство црногорског Ескобара ухапшен у Бијељини

БИЈЕЉИНА - Марко Пјановић из Брчког, који се доводи у везу са убиством Ранка Радошевића Ескобара у Београду, ухапшен је вечерас у Бијељини.

За Пјановићем је Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало "Интерполову" међународну потјерницу због учешћа у убиству Ескобара, пише Атв.

Он је данас током дана виђен у Бијељини а ефикасном реакцијом полицијских службеника Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске он је лоциран и ухапшен.

Подсјетимо, полиција у Сарајеву синоћ је ухапсила девојку Азру Ш. (22) због сумње да је учествовала у ликвидацији Ранка Радошевића (54) у Рушњу, а интезивно трагају за њеним другом такође држављанином БиХ.

Очекује се да ће по захтјеву из Београда она бити ускоро испоручена Србији.

Радошевић (54) звани Ескобар из Никшића убијен је у четвртак око 11 часова на пумпи у Рушњу, са чак седам хитаца из пиштоља.

Убијени Радошевић, према писању медија у Србији, наводно је био члан бежанијског клана Горана Мијатовића који је ликвидиран у Београду и вођа никшићког клана који је сарађивао са шкаљарским кланом на чијем је челу био Јован Вукотић.

Бавио се шверцом кокаина и сканка.

У склопу истраге раније су ухапшена двојица мушкараца и малољетница за коју се сумња да је пружала логистику за организовање ескобаровог убиства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана