У тучи малољетника у Бањалуци четворо повријеђених

Небојша Томашевић
Foto: Глас Српске

БАЊАЛУКА – Приликом туче шест особа од којих су четворо малољетници, у башти угоститељског објекта у Бањалуци, више особа је повријеђено и указана им је помоћ у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске, док су двије особе ухапшене.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштили су да је овај случај полицији пријављен јуче око 12.20 часова.

Додаје се да су четири особе повријеђене  и указана им је љекарска помоћ у УКЦ-у, a туча се догодила у башти кафића код бањалучке "Тржнице".

- На лицу мјеста обављен је увиђај, којом приликом су изузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела. Н.И. и М.Д. оба из Бањалуке, истог дана су лишени слободе и у току је криминалистичка обрада лица- наводе из ПУ Бањалука.

Истакли су да се под надзором дежурног тужиоца и тужиоца за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, предузимају мјере и радње на докуменотвању кривичног дјела насилничко понашање.

- Све мјере и радње према малољетним лицима предузимају се у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку.  О свему наведеном је обавијештен и Центар за социјални рад Бањалука- стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана