У НФ-у преломили: Подржаће Вукановићевог кандидата у Требињу

ГС
У НФ-у преломили: Подржаће Вукановићевог кандидата у Требињу

Иако су постојале тензије на релацији требињских одбора двије опозиционе странке, Народног фронта и Покрета За правду и ред, "ратне сјекире" су, изгледа, ипак закопане у најјужнијем граду Српске.

Према ријечима Саше Борјана, предсједника Главног одбора Народног фронта Требиње, странка на чијем је челу Јелена Тривић, подржаће Лазара Радана као кандидата за градоначелника, а чију кандидатуру је истакао покрет Небојше Вукановића.

- Што се тиче кандидата за градоначелника Требиња, став Народног фронта је да је кључно да у Требињу изгуби кандидат СНСД-а, те ће са том намјером Народни фронт подржати кандидатуру Лазара Радана као кандидата опозиције за градоначелника Требиња. Уосталом такав политички став је изнијела и предсједница Народног фронта у једној од својих претходних објава, а након консултација са нама из Требиња - рекао је Борјан за Моју Херцеговину.

Подсјећамо, Тривићева је недавно и званично саопштила да ће бити кандидат за градоначелника Бањалуке те позвала Вукановићев покрет да јој пружи подршку. Одговор није добила, али јесте приједлог Вукановића да заједнички кандидат опозиције у највећем граду Српске буде ПДП-ов Игор Црнадак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана