У Невесињу забрањени најављени концерти

ГС
У Невесињу забрањени најављени концерти

ТРЕБИЊЕ - У Невесињу су забрањени концерти најављени за 13, 16, 17. и 18. август, јер нису испуњени законски услови за њихово одржавање, речено је Срни у Полицијској управи Требиње.

У саопштењу се наводи да је Полицијска станица Невесиње донијела рјешење о забрани одржавања концерта пјевачице Милене Ћеранић 13. августа у кафе бару "Појужина бенз", који послује у оквиру бензинске пумпе, јер то није мјесто на којем се концерт може одржати.

Ово рјешење је уручено организатору, уз образложење да мјесто одржавања концерта не испуњава услове прописане Законом о јавном окупљању.

- У кафе бару 'Појужина бенз', као и испред њега, у претходном периоду евидентирано је више кривичних дјела и прекршаја са елементима насиља, додали су из полиције.

Инспекцијске службе су, такође, утврдиле да бензинска пумпа "Појужина бенз" нема употребну дозволу.

- Због свега тога, и узимајући у обзир да је у току одржавање Невесињске олимпијаде, одлучено је да се не дозволе концерти испред тог кафе бара" додали су из полиције.

Из Полицијске управе Требиње су истакли да је стање безбједности на подручју општине Невесиње, на основу свих параметара, оцијењено као задовољавајуће, јавља СРНА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана