У Градачцу проглашена тродневна жалост након злочина

Срна
Foto: Кликс

ГРАДАЧАЦ - У Градачцу је проглашена тродневна жалост након што је Нермин Сулејмановић убио троје људи, више особа ранио, а потом извршио самоубиство.

Градоначелник ове локалне заједнице Едис Дервишагић рекао је да је одлуку о проглашењу тродневне жалости донијело Градско вијеће Градачца на хитној сједници и да ће бити на снази од сутра до 14. августа.

“На проширеној сједници Колегиума учествовао је и кантонални министар унутрашњих послова који нас је обавијестио да је ово изловани инцидент и да је безбједносна ситуација задовољавајућа”, рекао је Дервишагић.

Он је најавио да ће сутра бити одржана сједница Вијећа на којој ће бити ријечи о наредним корацима, преносе федерални медији.

Нермин Сулејмановић из Градачца, осумњичен да је из пиштоља убио три особе и ранио три, починио је самоубиство, изјавио је данас портпарол Кантоналног тужилаштва Тузла Адмир Арнаутовић.

Сулејмановић је убио бившу супругу и два мушкарца /отац и син/, те ранио полицајца, још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана