Тужилаштво задовољно пресудом бившој мисици

Срна
Тужилаштво задовољно пресудом бившој мисици

Сарајево - Тужилаштво БиХ саопштило је да је задовољно другостепеном пресудом којом је потврђена казна од двије и по године затвора Слободанки Тошић, осуђеној због помагања у покушају убиства Ђорђа Ждрале и припадности организованој криминалној групи Дарка Елеза.

Из Тужилаштва БиХ подсјећају да су докази прикупљени путем међународне правне помоћи из Србије у потпуности прихваћени као законити.


Суд БиХ осудио је Слободанку Тошић на казну затвора у трајању од двије и по године због учешћа у организованој криминалној групи, у предмету "Лутка", која се терети за неколико тешких убистава, покушаје убистава, те оружане пљачке и прање новца.

Тошићева, бивша мис фотогеничности БиХ, оптужена је за злочиначко удруживање, у вези са тешким убиством. Она се доводи у везу са Дарком Елезом који служи деветогодишњу затворску казну у Београду због убиства и пљачке.

Тошићева је осуђена због тога што је била члан удруженог злочиначког подухвата и саучесништва у покушају убиства Ђорђа Ждрале 13. априла 2006. године.

Њој ће у казну бити урачунато вријеме проведено у притвору од 17. маја до 21. августа прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана