Троструки убица ускоро напушта УКЦ РС

Г.С.
Троструки убица ускоро напушта УКЦ РС

БАЊАЛУКА - Домар Гимназије у Санском Мосту Мехемед Вукалић, који је из аутоматске пушке усмртио професорицу енглеског Гордану Миџан, директора школе Нијаза Халиловића и секретарицу Нисвету Кљунић, ускоро би требао бити отпуштен из Универзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци, гдје је тренутно на лијечењу.

Вукалић, који је након напада покушао пресудити и себи, биће ускоро  отпуштен уз терапијске препоруке, наводе из УКЦ РС за „Независне новине“ .

Они су такође навели да је домар стабилног здравственог стања.

Он је раније примљен са простријелном раном грудног коша и масивним крварењем, али је брзо оперисан. Метак је прошао јако близу његовог срца, али оно на срећу није повријеђено, навели су раније из УКЦ-а.

Тијела жртава су предата породицама и сахрањена након што је обављена обдукција у Кантоналној болници у Бихаћу, .

За сада није шта је обдукција показала, мада су се појавиле незваничне информације према којим је Вукалић из аутоматске пушке испалио више од десет метака, као и да је само у канцеларији директора школе пронађено најмање шест чаура.

Секретарицу и професорицу енглеског језика убио је, наводно, на другој страни школе. Тачан  мотив овог убиства још увијек није познат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана