Трнинић напустио Народни фронт

ГС
Трнинић напустио Народни фронт

БАЊАЛУКА - Члан Предсједништва Народног фронта Саша Борјан потврдио је да су јуче обавијештени од стране народног посланика Александра Трнинића да престаје његово чланство у овој странци и да ће убудуће дјеловати као самостални парламентарац.

-Нисмо се слагали у начину дјеловања и визији развоја Народног фронта, и није постојала заједничка концептуална слика како ова странка треба да се гради између њега и највећег број чланова и симпатизера НФ – истакао је Борјан, преноси Српскаинфо.

Он је додао да Народни фронт не чине појединци, него да ту странку чини идеја која већ сада окупља велики број људи у општинским и градским одборима који су у оснивању широм Републике Српске.

– На исти начин на који су у Народном фронту отворили улазна врата за све оне који се слажу са том идејом, оставили смо и отворена излазна врата за оне који мисле другачије. Народни фронт остаје на линији бескомпромисне борбе против режима и уколико посланик Трнинић остане на тој линији, без обзира на напуштање странке, у нама из Народног фронта ће имати политичке сараднике – рекао је Борјан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана