Тривић: Листе кандидата предате у року

Срна
Тривић: Листе кандидата предате у року

СТАНАРИ - Уједињена Српска је у предвиђеном року предала листе кандидата за све нивое на предстојећим изборима у октобру на којима ова странка очекује велики раст и подршку грађана, изјавила је данас потпредсједник Уједињене Српске Наталија Тривић.

"Уједињена Српска предала је све листе и за Народну скупштину Републике Српске, као и за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ. Дакле, у потпуности је испоштовала све рокове", рекла је Тривићева новинарима у Станарима.

Према њеним ријечима, са општинским и градским одборима листе су креиране тако што су одабрани најбољи кандидати који ће представљати Уједињену Српску.

Тривићева је на новинарско питање о Изборној јединици три рекла да је потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

"Уједињена Српска очекује велики раст, с обзиром на резултате остварене и у претходним годинама. Окупљамо заиста велики број наших симпатизера, а сигурна сам да ће грађани Републике Срспке подржати Уједињену Српску знајући за какве националне и социјалне идеје се боримо, што ћемо свакако представити и у нашем програму током предизборне кампање", рекла је Тривићева.

Рок за подношење кандидатских листа за опште изборе у БиХ заказане за 2. октобар, истиче данас у 16.00 часова, саопштено је из Централне изборне комисије БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана