Тришић Бабић: Туристичко путовање Турковићеве на Малдиве платили грађани БиХ

Срна
Foto: Агенције

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Савјетник предсједника Републике Српске Ана Тришић Бабић сматра да ненајављена посјета министра иностраних послова у Савјету министара Бисере Турковић Малдивима представља невјероватно одсуство реалности и пристојности, а показује и њену саможивост.

"За такав потез, човјек заиста треба да буде прије свега изузетно дрзак и саможив, и да га апсолутно није брига колико је неумјесно и неукусно то што ради", рекла је Бабићева Срни.

Она је истакла да су то породично туристичко путовање платили грађани БиХ.

Према њеним ријечима, ова посјета сигурно није била потребна, јер се зна да је било позива на неке састанке и конференције у овом периоду којима се Турковићева није одазвала јер те дестинације нису биле довољно егзотичне.

"Дакле, принцип који је пресудио за ову посјету јесте `дај да искористим док још могу, јер ми се оваква прилика, да одем тамо о туђем трошку, никад више неће указати", закључила је Тришић Бабић.

Министар спољних послова у Савјету министара Бисера Турковић посјетила је Малдиве, о чему министарство којем је на челу није објавило ни најаву нити саопштење иако се састала са предсједником ове земље Ибрахимом Мохамедом Солихом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана