Требиње: Пронађен аутомобил украден у Црној Гори

Срна
Foto: Илустрација

ТРЕБИНЈЕ - Полиција у Гацку пронашла је аутомобил који је украден у Црној Гори, у коме су се налазила два лица из Алжира и Марока, који су ухапшени, саопштено је данас из требињске Полицијске управе.

Припадници Полицијске станице Гацко су у Улици Стојана Ковачевића у том граду зауставили и контролисали путнички аутомобил “ситроен Ц3” у коме су се налазила лица чији су иницијали Х.Л. из Алжира и Т.Л. из Марока, која нису имала идентификациона документа, нити документа о возилу, прецизирали су из полиције.

На основу регистарских ознака, а преко Заједничког центра за полицијску сарадњу Требиње, полиција је добила податке да је аутомобил украден у Црној Гори.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу наредио је да буду ухапшена лица Х.Л. и Т.Л, а путнички аутомобил да привремено буде одузет и депонован на паркингу Полицијске станице Гацко.

На аутомобилу су видљива оштећења на предњим и задњим сувозачевим вратима, а Полицијска управа Требиње наставља рад на документовању кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана