Тодоровић: Опозиција показала лицемјерје

Срна
Тодоровић: Опозиција показала лицемјерје

БАЊАЛУКА- Потпредсједник Социјалистичке партије (СП) Срђан Тодоровић оцијенио је да су лидери опозиционих странака показали лицемјеран однос према Републици Српској и политици, а Кристијан Шмит “ниво озбиљности” када говори о таквим стварима као што су та да су опозиционари од њега тражили да са политичке сцене уклони предсједника Српске Милорада Додика.

-То само показује лицемјерје лидера опозиције, који са једне стране тобоже траже чвршћи став према високом представнику, БиХ институцијама и међународној заједници, а са друге стране у тако неким тајним односима траже реакцију такозваног високог представника и међународне заједнице - рекао је Тодоровић Срни.

Кристијан Шмит изјавио је да су лидери опозиције у Републици Српској тражили од њега да са политичке сцене уклони предсједника Републике Српске Милорада Додика.

-Могао бих рећи и мјесто и вријеме када су ми њихови лидери тражили да макнем Додика уз примјену бонских овлаштења. Због тога ме чак изненадило то да су се неки од њих солидарисали са Додиком - рекао Шмит за “Дневни аваз”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана