Тиха ноћ у Санском Мосту, грађани још у шоку

Кликс
Тиха ноћ у Санском Мосту, грађани још у шоку

САНСКИ МОСТ - Грађани Санског Моста су у шоку и невјерици због троструког убиства које се догодило у Гимназији у центру града. У граду влада тишина, на улицама ријетко кога можете срести, а жута трака око школе још дуго ће стајати.

У јутарњим сатима у Средњошколском центру, у Гимназији у Санском Мосту Мехемед Вукалић извршио је убиство директора школе Нијаза Халиловића, професорице енглеског језика Гордане Миџан и школске секретарице Нисвете Кљунић.

О томе како је то јутрос изгледало, испричао нам је један од упосленика угоститељског објекта који се налази у непосредној близини школе, Селим Камбер.

- Јутрос смо чули неке звукове из школе, мислили смо да се нешто ради унутра. Недуго након тога, дошла су два полицијска службеника и рекли нам да уђемо у објекат и да не излазимо, и то смо урадили. Касније смо видјели шта се заиста догодило. Ово је шок, тешко је повјеровати да се нешто овако догодило у Санском Мосту, казао је Камбер, додавши да је познавао све учеснике данашњег догађаја.

У шоку су и упосленици бензинске пумпе који су сваког дана сретали учеснике данашњег догађаја. Истичу да је било тешко повјеровати да се нешто овако деси и да још не могу вјеровати шта се догодило.

Полицијски службеници данас су око 16 сати завршили увиђај у школи, а погребно друштво је одвезло тијела убијених те ће највјероватније бити наложена њихова обдукција.

У међувремену, полиција је прегледала и путничко моторно возило "Опел" које је било ограђено траком, а прегледу су присуствовали и чланови породице који су под пратњом специјалне јединице дошли испред школе.

За сада још није познато да ли ће у Санском Мосту бити проглашен дан жалости, а термин џеназе и сахране убијених биће познат накнадно.

Такође, због овог догађаја, изгледно је да ће бити пролонгиран и почетак школске године, пише Кликс.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана