"Тешки смо": Аутобус са Вучићем и Додиком заглавио у блату (ВИДЕО)

ГС
"Тешки смо": Аутобус са Вучићем и Додиком заглавио у блату (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Предсједник Србије, Александар Вучић, полаже данас камен темељац поводом почетка изградње Националног стадиона у насељу Сурчин у Србији.

Уз пропратни комлекс и акватик центар, Национални стадион коштаће 1,2 милијарде евра.

Присутни су и предсједник Републике Српске, Милорад Додик, амбасадор Кине у Србији, Ли Минг, предсједник Фудбалског савеза Србије, Драган Џајић, министар финансија Србије, Синиша Мали, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије, Горан Весић, министар спорта Србије, Зоран Гајић, министарка науке Србије, Јелена Беговић, министар туризма Србије, Хусеин Мемић, селектор фудбалске репрезентације Србија, Драган Стојковић Пикси, некадашњи фудбалер, Ненад Бјековић, потпредсједник ФСС, Братислав Недимовић, директор ЈП Коридори Србије, Александар Антић итд.

На путу до мјеста изградње, аутобус у којем су се налазили Вучић, Додик и делегација је заглавио у блату. Након што су стајали неколико минута, морали су се пребацити у други.

– Морамо у други аутобус, пошто се овај заглавио у блату. Тешки смо, Драгане, шта да ти кажем.. Ја по килажи, Драган овако као човек, али свакако смо тешки. Знаш ли колико смо воде бацили и не вреди опет и ми се заглавимо - рекао је Вучић, пише Н1.

Вучић ће постављањем лопте са потписима легендарних играча, али и са својим потписом симболично означити почетак изградње Националног стадиона у насељу Сурчин у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана