Талас насиља у Мостару, нападнут и тринаестогодишњак

ГС
Талас насиља у Мостару, нападнут и тринаестогодишњак

МОСТАР - У Малом Пољу код Благаја, јужно од Мостара група за сада непознатих особа физички је насрнула на тринаестогодишњака који је на себи имао мајицу са обиљежјима Фудбалског клуба "Вележ", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Херцеговачко-неретванског кантона.

- Инцидент се догодио синоћ, око 22.30 часова у Полицијску станицу Мостар Југ обратио се Р.Е. /13/ и пријавио да га је у близини ресторана `Лакс` у Малом Пољу физички напало пет-шест непознатих лица, те му скинули мајицу `Ред арми` и удаљили се у правцу Спортско-рекреативног центра Буница - наведено је у саопштењу.

Истрага у вези овог случаја у току, а јавност још није обавијештена о томе је ли ријешен инцидент који се раније догодио у Опинама када су средином августа у парку у мостарском приградском насељу Опине непознате особе физички напали и повриједили три особе, међу којима је било једно дијете.

Прошле седмице су нападнута и дјеца у приградском насељу Баћевићи у којем живе српски повратници.

У Баћевићима је више непознатих особа напало дјецу, а претходно је игралиште и насеље облијепљено је фашистичким знаковима, а мјештани су свједочили да се раније кроз насеље чула и рафална паљба.

Због наведеног данас у Баћевићима борави министар за људска права и избјеглице у Савјету министара Севлид Хуртић, а посјету том насељу за послијеподневне часове најавио је и министар безбједности у Савјету министара Ненад Нешић, јавља СРНА.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана