Супруга радника бензинске пумпе пријавила полицији да је добила пријетње

Јасмина Салопек
Супруга радника бензинске пумпе пријавила полицији да је добила пријетње

БАЊАЛУКА - Супруга Вељка Тришића који је направио снимак на којем је младић Младен Дулић, полицији је пријавила да је на друштвеној мрежи са четири различита профила примила више пријетећих порука од непознате особе, сазнаје "Глас Српске".

Ову информацију из Полицијске управе Бањалука нису могли да потврде, а саопштили су да је полиција у понедјељак добила пријаву о угрожавању сигурности, те да раде на расвјетљавању случаја.

- Службеници Полицијске станице Лакташи предузимају све неопходне мјере и радње у циљу проналаска извршиоца. Пријетње су код оштећеног лица изазавеле осјећај угрожености, а обавијештен је дежурни тужилац Окружног  тужилаштва Бањалука – истакли су у полицији.

Младен Дулић (22) убио се 28. октобра, након што је на друштвеним мрежама освануо снимак његовог понижавања док је тражио посао на бензинској пумпи, прије него је дигао руку на себе полицију у Лакташима је упознао да је спорни снимак објављен на интернету.

Снимак на којем су Дулић и Тришић, на „ТикТок-у" је  објављен 27. октобра.  

Због овог случаја ухапшени су и у полицији испитани Тришић (44) и Дражен Кудра (30) из Лакташа који су потомпуштени да се бране са слободе. 

Тришића терете да је сачинио спорни снимак, а Кудра да га је дијелио на друштвеним мрежама. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана