“Supernova” бренд којем вјерују корисници

Милош Васиљевић
“Supernova” бренд којем вјерују корисници

БАЊАЛУКА - Бренд “Supernova” усмјерен је на стално унапређење квалитета телекомуникацијских услуга увођењем савремених техничких рјешења како би корисницима обезбиједили најбоље услуге те тако постали препознатљиви у земљи, а потврда су задовољни корисници и вјерност коју показују годинама.

Циљ им је да и у будућности остану поуздан оператер који својим корисницима испоручује квалитетне услуге и рјешења уз прихватљиве понуде. Да је тако и на терену увјерила се екипа “Гласа Српске” која је посјетила двије пословнице у највећем граду Српске.

ПР менаџер у “Supernovој” Данијела Маринковић Орлић рекла је за “Глас Српске” да њихова пословница у центру Бањалуке обиљежава 11 година успјешног рада.

- Наши корисници су, као што сте могли да видите, навикли на “Supernovu” на адреси Краља Алфонса, код “Цитаделе” и радо у њу долазе и комуницирају са колегама. Са многима од њих развила се посебна комуникација, те је и много анегдота које су везане за ову пословницу  -  казала је Маринковић Орлић.

Према њеним ријечима, да је ово више од обичне пословнице потврђује и чињеница да њихови корисници не пролазе поред продајног мјеста, а да не сврате.

- Једна дивна госпођа, дугогодишња корисница, радо сврати у пословницу бар на пет минута, да донесе домаће јабуке или друго дозрело воће из баште. Тако имамо и пјесника који наврати да представи нову пјесму, а неко сврати само да се поздрави. Много је лијепих гестова наших корисника, а са друге стране ми се заиста трудимо да им за све што је потребно будемо на услузи - рекла је Маринковић Орлић.

“Supernova” је у априлу свечано отворила ново продајно мјесто у стамбено-пословном објекту “Casa mia” на Булевару војводе Степе Степановића 59 А у Бањалуци, чиме су својим клијентима понудили опцију више у вези са производима и услугама које нуде.

- Недавно смо отворили нову пословницу у новоизграђеном дијелу града. Све добре праксе из пословнице у центру града и других градова, у контексту модерног ентеријера, дизајна, радног времена и наравно добрих понуда, представили смо у пословници на Булевару војводе Степе Степановића 59 А код Машинског факултета -  додала је Маринковић Орлић.

Осим што на овом продајном мјесту корисници и суграђани још брже и лакше могу да се информишу те да изаберу неке од услуга, као и да купе уређаје из њихове понуде, ту је и посебно мјесто за најмлађе.

- У овој пословници смо уредили кутак за дјецу, а будући да наша компанија интензивно учествује у дигитализацији друштва, у пословници смо уредили посебан презентацијски центар у којем правним субјектима представљамо модерна системска ИТ рјешења која ће дигитализовати и унаприједити њихове процесе рада – нагласила је Маринковић Орлић. 

Обје пословнице су отворене радним данима од осам до 19 часова, односно суботом од девет до 14 часова.

Одушевљење не крију ни корисници. Бањалучанин Сенад Дервишевић рекао је за “Глас Српске” да је ова компанија без конкуренције, јер имају безброј погодности и с разлогом напредују из дана у дан.

Како каже користи пакет који подразумијева интернет, телефон и кабловску, што му даје могућности да пензионерске дане паметно троши, а да заузврат не даје превише новца.

 - Користим услуге “Supernovе” јер су повољнији него остали оператери.  Ту су и многе погодности, имао сам шест мјесеци умањене рачуне за 20 одсто што у времену инфлације пуно значи, јер је свака марка велика. Без размишљања остаћу вјеран њима и у будућности - рекао је Дервишевић.

У овом пакету, како каже, има све што му треба јер је велики заљубљеник у спорт, а све му је доступно на једном мјесту.

 -  Гледам енглеску Премијер лигу и најјачу кошаркашку лигу на свијету НБА, а то имам све у склопу пакета. И живим близу новоотворене пословнице на Булевару војводе Степе Степановића, па је и то једна од погодности. Свима бих препоручио да користе “Supernovу”, а имамо и опцију да вратимо садржај 72 часа  уназад, што нам иде наруку ако се нешто емитује ноћу - казао је Дервишевић.

Дјечији кутак

Бањалучанка Милица Мајсторовић  рекла је за “Глас Српске” да годинама користи услуге “Supernovе” јер су услуге повољне, а омиљена јој је новоотворена пословница на Булевару војводе Степе Степановића, јер има кутак за дјецу.

- Имам дјевојчицу, а у новоотвореној пословници код Машинског факултета завршавам све што требам, што је за сваку похвалу, јер мисле и о дјеци - рекла је Мајсторовићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана