Шулић: Творци монтираног процеса свјесни да узалуд губе вријеме

Срна
Шулић: Творци монтираног процеса свјесни да узалуд губе вријеме

БАЊАЛУКА- Члан Главног одбора СНСД-а Денис Шулић сматра да су данас и творци монтираног процеса против предсједника Републике Српске Милорада Додика свјесни тога да узалуд губе и вријеме и енергију и да су резултати њихових активности само растућа подршка Додику и политици коју он заступа.

"У прилог томе говоре резултати избора на којима је СНСД, поново, остварио убједљиву побједу у готово свим локалним заједницама у Српској, иако су творци ове фарсе од суђења очекивали да ће самим процесом и рочиштима у току кампање ослабити и Милорада Додика и СНСД – а постигли су управо супротно", изјавио је Шулић.

Према његовим ријечима, крајње је вријеме да одустану и прихвате чињеницу да Милорад Додик има подршку грађана Републике Српске, чије интересе заступа и брани, и да ниједан њихов процес или подметање то не могу промијенити.

"Надам се да ће и сами то схватити ускоро и обуставити ову фарсу и престати тровати јавни простор оваквим темама, истакао је Шулић.

Наставак суђења предсједнику Српске и вршиоцу дужности директора "Службеног гласника Српске" заказан је за данас у 13.00 часова.

Тужилаштво БиХ терети предсједника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора "Службеног гласника Републике Српске" Милоша Лукића за "непоштовање одлука Кристијана Шмита" због чега се против њих води процес пред Судом БиХ. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана