Шулић: Грешака је било, али оне не утичу на крајњи резултат избора

ГС
Шулић: Грешака је било, али оне не утичу на крајњи резултат избора

БАЊАЛУКА - Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Денис Шулић рекао је да је било грешака и неправилности на неким бирачким мјестима, али да они нису могли уопште утицати на крајњи резултат избора.

Истакао је и одличан резултат СНСД-а у Изборној јединици 2, гдје је и он био кандидат ове странке у трци за Народну скупштину.

- СНСД је у изборној једини 2 остварио један од најбољих резултата, од седам мандата за НСРС, СНСД је освојио четири мандата, уз побједе кандидата за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и Жељке Цвијановић - рекао је Шулић за РТРС.

Сматра да су ПДП и СДСу неодговорним понашањем отргли партије од народа.

- ПДП заједно са СДС-ом манипулише, и они су једине политичке партије на небу Српске које се баве таквим стварима. Сваки пут када изгубе, увијек је идентична прича. Увијек су они покрадени, причају и изборним махинацијама. Своју манипулацију у изборној ноћи они чувају овим протестима - нагласио је Шулић.

Истакао је да опозиција има право да искаже свој став, све док он некога не угрожава.

-Ови поротести показују и да њихова мантра да је СНСД режим није тачна, јер да јесте, зар би било протеста и шетњи. Читава опозиција имаће 25 посланика у НСРС, а сам СНСД 30, што само говори који је то народ који ће изаћи на улицу. У сваком случају протести не смију да угрожавају јавни ред и мир - наглашава Шулић.

Он је убјеђен да ће до Нове године Република Српска добити Владу и усвојен буџет.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана