Стевандић:Вучићу се непотребно се замјера сусрет са Зеленским

Срна
Стевандић:Вучићу се непотребно се замјера сусрет са Зеленским

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић оцијенио је да се предсједнику Србије Александру Вучићу непотребно замјера сусрет са украјинским предсједником Володимиром Зеленским.

Стевандић је навео како много људи из националног политичког спектра непотребно замјера предсједнику Србије сусрет са Зеленским, наводећи да Вучић даље и боље види од осталих.

Према његовим ријечима, Украјина није признала самопроглашено Косово, а то од ње траже НАТО и Запад, док на другој страни Вучић опомиње да би у том случају Украјина себи учинила зло.

-Све друго је Украјина послушала НАТО - Запад. Ето, да мало видите колики је Вучић и колико даље и боље види од осталих - написао је Стевандић на друштвеној мрежи “Икс”.

Вучић се данас у Атини састао са Зеленским коме је рекао да Србија поштује територијални интегритет Украјине, што је јасан и недвосмислен став од почетка сукоба.

Вучић је рекао да је имао добар и отворен разговор са Зеленским, да су се осврнули на дешавања у Украјини и на Косову и Метохији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана