Стевандић: За седам година показали смо снагу и коректност

Срна
Стевандић: За седам година показали смо снагу и коректност

СРБАЦ- Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је ова странка за седам година постојања и рада показала своју снагу, коректност и да је поуздан партнер у владајућој коалицији.

Стевандић, који је данас у Српцу присуствовао Предсједништву странке поводом годишњице постојања, рекао је да је циљ Уједињене Српске да и у наредном периоду настави да расте, те да заступа националну политику.

-Циљ нам је да пропагирамо саборност и да покушамо да нађемо најмањи заједнички садржалац и црвену линију за сваку врсту српске политичке одлуке, те да пружимо шансу заједничком договору, без обзира да ли је неко власт или опозиција - рекао је Стевандић новинарима.

Напоменуо је да Уједињена Српска одржава сједнице Предсједништва у свим општинама и градовима Српске, те да ће наставити са том праксом и у даљем периоду.

Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић рекао је да је сједница Предсједништва странке одржана у Српцу као вид захвалности одбору у овој општини, који је забиљежио велики раст, али и освојен велики број гласова на претходним општим изборима у БиХ.

-То је дало значајан допринос побједи Милорад Додика за предсједника Српске, али и да Уједињена Српска оствари велики и значајан резултат на изборима - нагласио је Петковић.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Србац Милош Будић рекао је да му је част што је Србац домаћин сједнице

Предсједништва странке, те да је план овог одбора за наредни период да допринесе развоју Српца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана