Стевандић: Вукановић користи јавни простор за своје ријалити испаде

Срна
Стевандић: Вукановић користи јавни простор за своје ријалити испаде

БАНЈАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је да посланик Листе за правду и ред у Народној скупштини Небојша Вукановић користи јавни простор за своје ријалити испаде.

Стевандић је, поводом нових напада и неистина које је изнио Вукановић, истакао да је ријеч о особи која је у сталном повишеном тону и у сукобу са невјероватно великим бројем људи, те да се труди да комуникацију са таквим особама сведе на минимум, саопштено је из Народне скупштине Републике Српске.

“Али, ради јавности понекад морам подсјећати о каквој је особи ријеч. Његова опсесија предсједником Републике Српске и Народне скупштине Српске је толико велика да чак упада на моје конференције за штампу, сједа међу новинаре и снима конференције глумећи новинара, а понекад шаље и возача да би то исто снимио”, нагласио је Стевандић.

Он је истакао да и најнеобразованији људи знају да комуникацији између Уставног суда иде преко надлежних служби које примају, обрађују и припремају документа на потпис, што је, како је навео, случај и са дописима Уставног суда, чије се одлуке након примања уређују за слање предсједнику Републике Српске или “Службеном гласнику” у роковима прописаним законом.

“Предсједник Народне скупштине Републике Српске не контактира лично, нити приватним мејловима са Уставним судом. Жао ми је што и овом приликом морам рећи да, осим што је најпресуђиванији посланик у Републици Српској за изношење неистина, Вукановић је, и по мом убјеђењу, највећа незналица који користи јавни простор за своје ријалити испаде”, рекао је Стевандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана