Стевандић: Српска има све више међународних контаката, зато желе да нас застраше

ГС
Foto: РТРС

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је данас у Бањалуци да не постоји ниједна пукотина у односу коалиционих партнера у Српској и да Република Српска биљежи све више међународних контаката, објашњавајући своју позицију.

- Тиме ми објашњавамо и појачану нервозу и поукшај да нас престраше и онеспособе санкцијама, притисцима, пријетњама, судским процесима и свим што раде - рекао је он.

Стевандић је рекао да су на састанку странака владајуће коалиције разматране актуелне теме и међусобни односи, преноси РТРС.

Он је навео да се коалициони односи редовно усаглашавају и да коалиција води усаглашену и јединствену политику.

Каже да коалициони партнери у Српској подржавају политику коју спроводе Влада и Народна скупштина Републике Српске.
-Зато желе да нас престраше и онеспособе различитим мјерама, односно санкцијама. Међутим, у активном смо положају у односу на ФБиХ и на остале - рекао је Стевандић на конференцији за новинаре након састанка представника политичких партија које чине владајућу коалицију у Републици Српској.

Стевандић је истакао да ће све будуће одлуке Народне скупштине Републике Српске и Владе Српске бити на основу усаглашене политике владајуће коалиције.

У Народној скуштини Републике Српске одржан је састанак представника странака владајуће коалиције на нивоу Републике Српске.

Испред СНСД-а присуствовали су лидер странке Милорад Додик, као и потпредсједници Жељка Цвијановић и Радован Вишковић, те генерални серетар Срђан Амиџић, присуствовали су и предсједници Уједињене Српске Ненад Стевандић, Народне партије Српске Дарко Бањац, Демоса Недељко Чубриловић, те Социјалистичке партије Петар Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана