Стевандић: Одговор на писмо опозиције у понедјељак, нема кршења закључака парламента Српске

Срна
Стевандић: Одговор на писмо опозиције у понедјељак, нема кршења закључака парламента Српске

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић изјавио је Срни да ће одговор на отворено писмо опозиционих партија доставити идуће седмице, односно учинити га јавним у понедјељак, 28. августа, када ће се таксативно и правно видјети да нема кршења закључака парламента Српске.

"Ово видим као некакву политичку прилику опозиције да након завршетка љета покуша да се учини видљивијом. Мислим да су погрешно изабрали тему и да су највидљивији требали бити на одбрани имовине Републике Српске и функционера Републике који су оптужени јер чувају ту имовину", поручио је Стевандић.


Он сматра да није примјерено да опозиција реагује на овакав начин прије него што је добила његов одговор.

"Ја сам најавио да ћу послати одговор и зашто они немају стрпљења до понедјељка, показаће се у наредном периоду", закључио је Стевандић.

Предсједник СДС-а Милан Миличевић изјавио је данас у Источној Илиџи да су представници Клуба посланика СДС-ПДП-Листа за правду и ред у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ упутили отворено писмо предсједнику Народне скупштине Републике Српске Ненаду Стевандићу у којем траже одржавање посебне сједнице са информацијом о реализацији закључака парламента Српске.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана