Стевандић: касни тоталитаризам потврђује сумрак Запада

Срна
Стевандић: касни тоталитаризам потврђује сумрак Запада

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је да касни тоталитаризам потврђује сумрак Запада, те нагласио да су Србија и Српска без унутрашњих сукоба, уз мудре и понекад тешке одлуке, највећи национални интерес.

-Власник „Телеграма“ је ухапшен и застрашен јер је `“Телеграм“ бржи од до јуче глобалних медија као што је Си-Ен-Ен, исто изгледа слиједи Илону Маску јер „Икс“` постаје утицајнији од тих истих до јуче глобалних медијских мрежа које су обликовале свијест на планети - навео је Стевандић на друштвеној мрежи "Икс".

Ако Запад, истакао је Стевандић, нападне слободу говора, све друге вриједности могу бити уништене, а на том путу се ради од лансирања антируске хистерије.

ćТренутно на Балкану, а посебно Србији је царство демократије и људских права, и изобиље независних и слободних медија, укључујући и оне које Запад користи за глобални напад на слободу говора, у којој ужива у Србији - указао је Стевандић.

Он је додао да се свијет љуља, интелект потцјењује и маргинализује, а ратови су све ближи и извјеснији.

ćКад све сабереш увијек је најважнији интерес свога народа и његов моментум да процијени кад треба да се склони, а кад да се испрси и тако издржи у тешком добу. Тако да наш народ буде само на својој страни, јер је само своја страна побједничка! Србија и Српска без унутрашњих сукоба уз мудре и понекад тешке одлуке су наш највећи национални интерес - нагласио је Стевандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана