Стевандић: Болница у Добоју нова велика побједа Српске

СРНА
Стевандић: Болница у Добоју нова велика побједа Српске

ДОБОЈ - Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић рекао је данас у Добоју да је тај град одавно заслужио нову болницу, односно здравствени објекат чија је изградња, упркос различитим и актуелним притисцима на Републику, велика побједа Српске.

"Сваки становник Добоја и регије имаће сада најбољу здравствену његу и заштиту. Ово је сигурно по кадровској снази и опремљености други здравствени центар Српске у коме ће се сигурно спашавати многи животи", рекао је Стевандић на отварању новоизграђене Болнице "Свети апостол Лука" у Добоју.

Он је поновио да је изградња ове болнице изузетно значајна у медицинском смислу јер ће спасавати бројне грађане с обзиром на то да су животи људи светиња.

Стевандић је захвалио свим политичким и другим структурама, предвођеним предсједником Српске Милорадом Додиком, као и кинеским компанијама, које су радиле и учествовале на реализацији овог битног пројекта.

"Тиме је показано да Српска овим показује да успјешно одолијева разним притисцима и да је кадра да посвети пажњу сваком грађанину", рекао је Стевандић.

Нова болница пројектована је да дугорочно опслужује око 330.000 становника из добојске регије и околине и да одговори изазовима савремене медицине

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана