Стевандић: Антисрпска хистерија сада стиже од Мухарема Штулановића

Срна
Стевандић: Антисрпска хистерија сада стиже од Мухарема Штулановића

БАЊАЛУКА - Предсједник Народне Републике Српске Ненад Стевандић указао је данас на антисрпску хистерију која, послије имама у Козарцу, стиже од Мухамера Штулановића који је Републику Српску назвао "геноцидном творевином која се окотила 9. јануара" и окупљенима у џамији поручио да треба да предузму све што је у њиховој моћи.

"Послије подршке умјесто осуде реис-ул-улеме Исламске заједнице у БиХ Хусеина Кавазовића имаму Амиру Махићу који је вријеђао Српску православну цркву и српски народ, одмах је почела антисрпска хистерија коју доказује Мухамер Штулановић у џамији, а Квинта и ЕУ опет ћуте! Како даље?", упитао је Стевандић на "Твитеру".

Стевандић је на свом налогу објавио и снимак Штулановић који говори против Републике Српске, како се 9. јануара "над самим Сарајевом слави геноцидна окотина". "Браћо треба предузети све што је у нашој моћи па се тек онда ослонити на драгог Бога, на међународну заједницу и на неког другог", рекао је Штулановић. Штулановић је редовни професор Исламског педагошког факултета у Бихаћу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана