Станивуковић се огласио о пријави МУП-а, оптужио Ђајића

Капитал
Станивуковић се огласио о пријави МУП-а, оптужио Ђајића

"Политичка прича и будалаштина", тако је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић прокоментарисао извјештај који је Полицијска управа Бањалука поднијела против њега и овлаштеног потписника у Одјељењу за просторно уређење Градске управе Вука Вишекруне.

Они су пријављени због сумње да су ненамјенски потрошили кредит од 1.767.129 КМ.

“Доказ томе је да је полиција самоиницијативно скупљала информације. Дакле, нема наредбе о спровођењу истраге од стране тужилаштва у овом тренутку”, казао је он и додао да се ради о новцу који је потрошен на грађане Бањалуке, преноси Капитал.

Каже да ће изаћи у јавности у наредним данима са детаљима и доказима о људима који, како каже, врше притисак на одређене људе из полиције да то раде. Навео да се то односи на Владу Ђајића, који је иначе предсједник ГО СНСД Бањалука.

“Био сам јуче у полицији попио сам кафу и испричао се, било ми је лијепо. Навикао сам да због таквих разлога идем у полицију”, навео је он.

Подсјећамо, Полицијска управа Бањалука поднијела је извјештај против Станивуковића и Вишекруне због сумње да су ненамјенски потрошили кредит од 1.767.129 КМ.

Према писању медија новац је из кредита потрошен на градњу кружног тока у Булевару Цара Душана код тврђаве Кастел, којом је измијењен режим саобраћаја у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана