Станивуковић прокоментарисао повратак Радојичића на политичку сцену

ГС
Станивуковић прокоментарисао повратак Радојичића на политичку сцену

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је да жели "што бољу политичку конкуренцију" и да би му било драго да буде што више кандидата на изборима за првог човјека највећег града у Српској.

Коментаришући потенцијално враћање у политички живот бившег градоначелника Игора Радојичића.

"Оно што ја могу рећи јесте да ја планирам да се кандидидујем. А што се тиче других, свако има право да се политички профилише, али некада је мана свих нас да себе видимо боље него што јесмо, можда и моја. Ко год да се кандидује ја ћу му пожељети срећу и то да изађемо на фер борбу", рекао је Станивуковић, објавила је Српскаинфо.

Додаје да вјерује да има највеће шансе за освајање мандата градоначелника, а до су то "показала и истараживања".

"Међутим, не желим да тим ставом било кога спутавам, напротив, ја желим што бољу политичку конкуренцију. Мени би било драго да нас што више буде. Ево нека се и он кандидује. Имао је он добрих потеза за вријеме свог мандата које смо ми наставили. Попут пројекта Вода 2, и Вода 3, попут моста у Топлицама који смо завршили. Било је добрих ствари, али био је ствари које је требало мијењати – рекао је Станивуковић.

У његовом мандату политички противници нису могли на Трг Крајине а да не дође комунална полиција. Данас он ако на Тргу буде прикупљао потписе за своју иницијативу, ја му гарантујем да то може. Истина је да се од Игора Радојичића може свашта научити, али било је код њега пуно тога за мијењати – каже он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана